Banner image
dk

VORES YDELSER

Opbevar dine dokumenter her

Opbevar på ChemBase, tilgå dem hvor som helst og hold overblikket.

Opbevar dine dokumenter, så du altid har det fulde overblik og kan tilgå dem, ligegyldigt om du er på farten, på kontoret eller i produktionen.

Gemmer automatisk sikkerhedsdatabladene når der uploades nyt. Dermed overholdes 10 års reglen fra myndigheder for sds dokumentation.

Mulighed for Bruger login direkte til relevante produkter / dokumenter.

Opret processer indeholdende flere kemiske risikovurderinger.

Systemet giver dig mulighed for selv at oprette nye brugere og selv bestemme om dine dokumenter skal være offentlige, så kunder og samarbejdspartnere kan tilgå dem, eller interne, så det kun er udvalgte medarbejdere, der kan se dem.

1 administrator pr. firma er inkluderet i prisen, med mulighed for tilkøb af flere. Du har mulighed for et ubegrænset antal brugere.

Udarbejd digitalt dine dokumenter her

Ved brug af vores system kan du nemt udarbejde kemiske APV/risikovurderinger, processer indeholdende flere kemiske risikovurderinger samt skriftlige instruktioner.

ChemBase giver naturligvis også mulighed for, at disse dokumenter kan gemmes, redigeres og let findes frem. Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så forklarer vi gerne mere om, hvordan systemet virker. Husk at vi også er behjælpelige med at styre systemet og udarbejde dokumenterne for jer.

Den rette information og rådgivning, når du har brug for det

Når du er logget ind på ChemBase, finder du en samling relevante links til sider, hvor du let kan søge på klassificeringer for stoffer og kemikalier. Det gør det let for dig at undersøge klassificeringer af stoffer i dine sikkerhedsdatablade, men du kan også altid få hjælp fra os.

I databasen har vi lagt grænseværdier ind for kemiske stoffer i Danmark, England, Sverige og Norge. Grænseværdierne løbende disse grænseværdier, og du kan derfor altid finde den aktuelle grænseværdi for det land, du har brug for.