Banner image
se

VÅRA TJÄNSTER

Lagra dina dokument i vårt arkiv

Lagra på ChemBase, få tillgång till dem var som helst och håll koll på dem.

Vi lagrar dina dokument åt dig så att du alltid har full koll på dem och kan få tillgång till dem, oavsett om du är ute på språng, på kontoret eller håller på att arbeta i produktionen.

Sparar automatiskt säkerhetsdatablad när du laddar upp nya. Detta överensstämmer med tio års lagar från myndigheter för SDB-dokumentation.

Möjlighet för användarinloggning direkt till relevanta produkter / dokument.

Skapa processer som innehåller flera kemiska riskbedömningar.

Systemet ger dig möjligheten att skapa nya användare och själv bestämma huruvida dina dokument ska vara offentliga, så att kunder och partners kan se dem, eller bara interna, så att endast utvalda medarbetare kan se dem.

1 administratör per företag ingår i priset, och det är möjligt att köpa fler. Du får välja ett obegränsat antal användare.

Utarbeta dina dokument digitalt här

Med vårt system kan du enkelt utarbeta kemiska riskbedömningar, processer som innehåller flera kemiska riskbedömningar och skriftliga instruktioner.

Naturligtvis ger ChemBase också möjligheten att spara, redigera och enkelt hitta dessa dokument. Du är också alltid välkommen att ringa eller skriva till oss, och vi kommer gärna förklara mer om hur systemet fungerar. Kom ihåg att vi också hjälper dig att styra systemet och utarbetar dokumenten åt dig.

Rätt information och rådgivning när det behövs

När du är inloggad på ChemBase hittar du en samling relevanta länkar till sidor där du enkelt kan söka efter ämne- och kemikalieklassificeringar. Detta gör det lätt för dig att undersöka ämneklassificeringar i dina säkerhetsdatablad, men du kan också alltid få hjälp av oss.

I databasen har vi lagt in gränsvärden för kemiska ämnen i Danmark, England, Sverige och Norge. Dessa gränsvärden uppdateras kontinuerligt, och du kan därför alltid hitta det aktuella gränsvärdet för det land som behövs.