Banner image
no

VÅRE TJENESTER

Lagre dokumentene dine i stoffkartotek

Lagre på ChemBase, få tilgang til dem hvor som helst og hold oversikt.

Lagre dokumentene dine, slik at du alltid har full oversikt og kan få tilgang til dem, uansett om du er på farten, på kontoret eller i produksjonen.

Lagrer automatisk sikkerhetsdatabladene når du laster opp nye. Dette overholder 10 års regler fra myndighetene for sds-dokumentasjon.

Mulighet for brukerinnlogging direkte til relevante produkter / dokumenter.

Opprett prosesser som inneholder flere kjemiske risikovurderinger.

Systemet lar deg opprette nye brukere og bestemme selv om dokumentene dine skal være offentlige, slik at kunder og samarbeidspartnere kan få tilgang til dem, eller interne, slik at bare utvalgte ansatte kan se dem.

1 administrator per selskap inngår i prisen, med mulighet til å kjøpe flere. Ubegrenset antall brukere.

Utarbeid dokumentene dine digitalt her

Ved å bruke vårt system kan du enkelt utarbeide kjemiske risikovurderinger, prosesser som inneholder flere kjemiske risikovurderinger så vel som verneblader.

ChemBase lar deg selvfølgelig også lagre, redigere og enkelt hente disse dokumentene. Du er også alltid velkommen til å ringe eller skrive til oss, så forklarer vi gjerne mer om hvordan systemet fungerer. Husk at vi også er behjelpelige med å administrere systemet og utarbeide dokumentene for deg.

Riktig informasjon og rådgivning når du trenger det

Når du er logget inn på ChemBase, vil du finne en samling relevante lenker til sider der du enkelt kan søke på klassifiseringer for stoffer og kjemikalier. Dette gjør det enkelt for deg å undersøke klassifiseringer av stoffer i dine sikkerhetsdatablad, men du kan også alltid få hjelp av oss.

I databasen har vi lagt inn grenseverdier for kjemiske stoffer i Danmark, England, Sverige og Norge. Grenseverdiene oppdateres regelmessig, og du kan derfor alltid finne den gjeldende grenseverdien i landet du trenger.